Tuesday, January 22, 2013

Conscious collection 2013

How you can notice in my post i like fashion clothes from swedish brand H&M. I think almost half of my wardrobe come from here. 
And here you can see some photos from new collection for spring - conscious collection which they prepare for this year. Maybe you remember that this collection getting perennial star every year. The collection is special because it is environment-friendly. The model for this campaign is Vanessa Paradis. I think it is good choice for this campaign despite that i am not a big fan of this French girl. But she is natural and it is probably the reason why they chose her. 

Jak jste si mohli všimout v mých příspěvcích, mám ráda módu ze švédského řetězce H&M. Myslím, že téměř polovina mého šatníku pochází právě odtud.
V souvislosti s tímto bych Vám ráda ukázala fotky z nové jarní kampaně - conscious collection, kterou připravili pro tento rok. Možná si pamatujete, že tato kolekce je k vidění každý rok a stává se stálicí. Speciální je tím, že je šetrná k životnímu prostředí. Pro kampaň si firma vybrala Vanessu Paradis. Myslím si, že je to dobrá volba navzdory tomu, že nejsem velký fanoušek této Francouzky. Je však přirozená a to je pravděbodobně důvod, proč si ji vybrali. 
 
 Photos: http://hm.com

2 comments:

  1. Ta kolekce bude skvělá Simčo..nemůžu se dočkat:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky se moc tesim :) podle kampane vypada opravdu lakave...

      Delete